Zoek je iets?

Veelgestelde vragen

Je moet contact opnemen met de verkoper waar je het product hebt gekocht met je aankoopbewijs bij de hand als je een claim wilt indienen tijdens de garantieperiode.

Je kunt naar het gedeelte Aftersales op onze website gaan om in het ‘uitvergrote’-bestand te bekijken of er reserve-onderdelen voor je Campingaz product zijn.

Je kunt het product terugbrengen naar de detailhandelaar bij wie je het hebt gekocht.

Je vindt actuele informatie over het huidige Campingaz productassortiment per land op onze website.

Alle beschikbare Campingaz producten zijn te vinden op onze Campingaz website www.campingaz.nl

Je kunt zeepwater met een spons op het bed vegen om te zien waar de gaatjes zich bevinden en deze repareren met de reparatieset.

We adviseren je om naar het gedeelte Aftersales op onze website te gaan, waar je alle beschikbare handleidingen voor je product kunt bekijken.

Campingaz- en Coleman-patronen voldoen aan de norm EN417 en zijn gemaakt voor opslag zonder houdbaarheidsdatum, zolang de opslagruimte goed geventileerd en droog is (zoals beschreven op de container)

Campingaz®-cilinders zijn ruim beschikbaar en in te ruilen binnen Europa. Ga naar onze gaswinkelzoeker op de website voor geautoriseerde Campingaz-inruildealers. De inruilservice geldt alleen voor de blauwe navulbare flessen van Campingaz®. We zijn niet verantwoordelijk voor en garanderen niet dat we een fles terugnemen die niet de originele blauwe kleur heeft. Het inruilen van flessen van andere merken is niet mogelijk.