Salade Met Rucola, Nectarines En Geroosterde Halloumi
Moeilijkheidsgraad:
*
Voorbereidingstijd
15 minutes
Bereidingstijd
5 minutes
Voor personen
4
Ingrediënten:
3 nectarines
1 schaaltje verse frambozen
½ rode ui
200 g halloumi
1 el vloeibare honing
100 g rucola
250 g gemengde sla
1 el roze peper
Voor de vinaigrette
1 el witte balsamicoazijn
2 el olijfolie
6 grote frambozen
1 kl vloeibare honing
Voorbereiding: Voor de salade:
Spoel al het fruit. Snijd de nectarines in dunne partjes.
Pel de rode ui en snijd in reepjes.
Snijd de kaas in 4 dikke plakken en bestrijk met honing.
Giet een scheutje olie op de warme plancha en bak de kaas enkele seconden aan elke kant goudbruin. Laat de nectarines enkele seconden aan elke kant kleuren.
Verdeel de gemengde sla en rucola over 4 diepe borden. Voeg de gegrilde nectarines en de reepjes rode ui toe. Werk af met de plakken kaas en wat roze peper. Dien onmiddellijk op.
Voor de vinaigrette :
Meng alle ingrediënten in een kom. Breng op smaak en zet aan de kant.