Franse Steak Met Verse Koriander, Soja En Gember

Voorbereidingstijd
< 15 minutes
Bereidingstijd
10 to 15 minutes
Voor personen
5
Ingrediënten:
  • 1 kg steak of biefstuk met vetrandje
  • 1 eetlepel gember, 1 eetlepel verse koriander
  • 3 eetlepels Kikkoman sojasaus
  • Zwarte peper en tafelzout
Voorbereiding:
  1. Snijd de biefstuk in plakken van ongeveer 2 cm.
  2. Maak een marinade van fijngehakte gember, fijngehakte koriander en sojasaus. Doe het vlees in een schaal en besprenkel met de marinade. Zet de schaal 2 uur in de koelkast.
  3. Gebruik niet te veel zout: sojasaus bevat al veel zout van zichzelf. Braad op de grillplaat naargelang de gewenste bereiding van het vlees en voeg rijkelijk peper uit de molen toe.
Rundvlees