Gebakken Camembert Met Gedroogd Fruit

Moeilijkheidsgraad:
*
Voorbereidingstijd
20 minutes
Bereidingstijd
approx. 10 minutes
Voor personen
6
Ingrediënten:
  • 1 rijpe camembert (in houten doosje)
  • 20 g noten
  • 40 g gedroogde abrikozen
  • 15 g rozijnen
  • 1 el honing
  • 4 grote sneden boerenbrood
    Voorbereiding:
  1. Zet de barbecue aan.
  2. Hak de noten en snijdt de gedroogde abrikozen zeer fijn. Meng de abrikozen, rozijnen en noten met de honing tot een compacte vulling.
  3. Haal de camembert uit het papier, snijd de kaas horizontaal door en bestrijk de onderste helft met het honingmengsel.
  4. Plaats de kaas terug in de verpakking en vervolgens in het doosje. Sluit af met het deksel en omwikkel met aluminiumfolie.
  5. Zet de camembert ongeveer tien minuten op een barbecuegrill. Sluit het deksel.
  6. Rooster ondertussen de sneetjes brood. Haal de aluminiumfolie en het deksel van de doos: de camembert moet lauw en lopend zijn. Serveer met het gegrilde brood.
Groente